Om Hanedan

Velkommen til Hanedan Restaurant

Vi holder til i hjertet af Rødovre. Restauranten er en lille, intim og eksklusiv aften-restaurant med plads til ca. 100 gæster fordelt i to stuer. Vi har mulighed for at huse mindre selskaber op til 20 personer eller man kan benytte hele restauranten.

Med rødder i de tyrkiske madtraditioner sætter vi en stor ære i at videreformidle og forny de smage og konsistenser, som er blevet varetaget og forfinet af generationer før os.

Vores dygtige kokke sørger for, at din mad er velsmagende, og selvfølgelig tilberedt af årstidens friske råvarer; både når det gælder buffet og vores velkendte menu.

De fleste af vores gæster kommer til os via omtale fra andre gæster, som for os, er den mest tilfredsstillende og bedste reklame vi kan få.

Hvad tilbyder vi?

Personlig restaurantoplevelse i orientalske omgivelser, hvor vi kombinerer et højt niveau med en afslappet og imødekommende atmosfære er blot noget af det der tiltrækker vores kunder.

Vores største aktiv er dog vores eksklusive køkken. Vi tilbyder retter fra Tyrkiet /Middelhavet tilberedt efter landets oprindelige traditionsrige opskrifter.

Alle vores venlige medarbejdere har selv baggrund i den tyrkiske madkultur, hvilket sikrer, at maden lever op til de originale traditioners høje standard.

Vi tør garantere, at hvis du først har besøgt os engang, så har du lyst til at komme igen.

Har du fødevareallergi(er) giver du blot besked og vi vil lave en menu der passer netop dig.

Har de yderligere er de meget velkommen til at kontakte os

Afiyet olsun!